dimecres, 7 de novembre del 2007

Volcà Osorno i llac LLanquiue

El dissabte vam anar a dinar a un restaurant idílic, el Rancho Espantapájaros, amb vistes al volcà Osorno i al llac Llanquiue.
Aquesta és la vista que teniem des de la taula del restaurant, mentre menjavem tant com voliem. Era buffet lliure i l'especialitat era el senglar. Vam menjar fins a rebentar i després vam visitar els animalons per fer baixar el dinar.
I per acabar de rematar la tarda vam anar a passejar a Frutillar que és un poblet que està a la vora del llac, i un xic més i allà ens quedem!! La Maite es va deixar els llums encesos i el cotxe es va quedar sense bateria!! No m'ho podia creure!! Jo havia de ser a les 9 a Valdivia per agafar el bus que em portaria a Santiago, eren quarts de 7 quan ens va passar això, i els del seguro trigarien una hora a arrivar. No podiem esperar tant perquè de Frutillar a Valdivia es triga casi 2 hores!! Ja em veia sense poder anar a Santiago, però per sort, el conductor d'un comunitari ens va deixar els cables i vam poder arrencar el cotxe i marxar cap a Valdiva, just in time!!
Aquest és l'arbre típic xilè, l'araucaria.